Στο Ρέθυμνο οι τελικοί στη Gillette Unileague!

April 30, 2019

 


Το Πανελλήνιο Φοιτητικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5,  Gillette Unileague ολοκληρώνει σε λίγες μέρες και τους τελικούς του σε όλες τις πόλεις διεξαγωγής του και οι ομάδες ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για να διεκδικήσουν το μεγάλο τίτλο στην τελική φάση που θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 19 Ιουνίου στο Ρέθυμνο Κρήτης! Ήδη τα πρώτα εισιτήρια έχουν κλείσει από τη Λάρισα και τα Χανιά και αυτές τις μέρες ακολουθούν οι τελικές μάχες, προκειμένου να βγουν τα ζευγάρια που θα μπουν στα play-off για τον Πανελλήνιο πρωταθλητή και κυπελλούχο!

Δέκα πόλεις, μία μοναδική διοργάνωση: Gillette Unileague! Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή φοιτητική διοργάνωση είναι γεγονός και η Gillette παίζει εντός έδρας ως ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος Unileague προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις.

Θα πρέπει να θυμίσουμε εδώ ότι η πρωταθλήτρια ομάδα κερδίζει αυτόματο δικαίωμα συμμετοχής της ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Unileague Euro 2018 με ομάδες από 10 χώρες, ενώ από τη δεξαμενή του πρωταθλήματος απαρτίζεται η Ελληνική Ομάδα minifootball, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ρεθύμνου τον προσεχή Οκτώβρη!

Το Old Spice, χρυσός χορηγός του Gillette Unileague, μετράει 80 χρόνια εμπειρίας στο να βοηθάει τους άντρες να μυρίζουν σαν αληθινοί άντρες μέσα από τη πλούσια σειρά προϊόντων που διαθέτει: αποσμητικά, αντιιδρωτικά, αφρόλουτρα και αρώματα.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

«Θα σηκώσουμε την κούπα»

January 18, 2018

1/2
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Κατηγορίες

Πληροφορίες

Αθλήματα

Αποτελέσματα - Στατιστικά

© 2018 Libero S&T. All rights reserved