Φουλάρει για την Β' φάση!

February 26, 2019

 


Το Πανελλήνιο Φοιτητικό πρωτάθλημα Gillette Unileague συνεχίζει τη δράση του σε όλη την Ελλάδα και οι ομάδες μπαίνουν πλέον για τα καλά στην τελική ευθεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η δράση γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική και τα παιδιά ζουν πλέον κάθε λεπτό της μεγαλύτερης διοργάνωσης φοιτητικού ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα!

Δέκα πόλεις, μία μοναδική διοργάνωση: Gillette Unileague! Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή φοιτητική διοργάνωση είναι γεγονός και η Gillette παίζει εντός έδρας ως ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος Unileague προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις.

 
Οι ομάδες θα μάθουν σύντομα και τις ημερομηνίες διεξαγωγής της πανηγυρικής τελικής φάσης, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης και αναμένεται πιο συναρπαστικό από ποτέ!


Το Old Spice, χρυσός χορηγός του Gillette Unileague, μετράει 80 χρόνια εμπειρίας στο να βοηθάει τους άντρες να μυρίζουν σαν αληθινοί άντρες μέσα από τη πλούσια σειρά προϊόντων που διαθέτει: αποσμητικά, αντιιδρωτικά, αφρόλουτρα και αρώματα

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

«Θα σηκώσουμε την κούπα»

January 18, 2018

1/2
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Κατηγορίες

Πληροφορίες

Αθλήματα

Αποτελέσματα - Στατιστικά

© 2018 Libero S&T. All rights reserved