Επικοινωνία    Χορηγοί    Εγκαταστάσεις    Ιστορία Θεσμού    Home
Home
Νέα
Cyprus News
Ανακοινώσεις
Αποτελέσματα - Στατιστικά
Αίτηση συμμετοχής
Όροι συμμετοχής
Unileague Benefits Club
i-tech4u
Πρόγραμμα αγώνων
Video & Photo Museum
www.ekdromi.gr
ECDL, City&Guilds
Unileague Sports Shop
Δωροθέτες
BCA championship
UNI-Tennis
UNI-Basket
Libero S&T
Επικοινωνία


anek


 
 

 
ECDL, City&Guilds

   Στην Κοινωνία της Γνώσης, η πιστοποίηση έχει γίνει ένα απαραίτητο εργαλείο που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της σύγχρονης ζωής και αποτελεί σημαντικό συστατικό για την καριέρα και για τη ζωή όλων μας. H αγορά εργασίας αλλάζει και γίνεται ολοένα πιο ανταγωνιστική και πιο απαιτητική. Μέσα σε αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, η εσωτερική ανάγκη κάθε ανθρώπου να πρωταγωνιστήσει και να αναδειχθεί, τον οδηγεί σε ανάλογη εκπαίδευση, εξέλιξη και καθιέρωση. Όπλο του σε αυτήν την προσπάθεια είναι η απόκτηση προσόντων και κυρίως η Πιστοποίηση, που αποτελεί την αντικειμενική απόδειξη κατοχής αυτών.

   Ο Όμιλος PEOPLECERT - Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού διαχειρίζεται ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προγραμμάτων πιστοποίησης όπως ECDL, City & Guilds, ITIL®, SIX SIGMA, CEEL-ECLT και έχει εκδώσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 2.2 εκατομμύριο πιστοποιητικά. Με κορυφαία θέση διεθνώς, διατηρεί θυγατρικές σε 3 χώρες (Κίνα, Τουρκία, Πορτογαλία) και αναπτύσσει δραστηριότητα σε όλο τον κόσμο, μέσω τοπικών συνεργατών. Ο Όμιλος PEOPLECERT προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μέσω πιστοποιημένων εξεταστικών κέντρων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ διασφαλίζει την ποιότητα της επιχειρηματικής λειτουργίας με πρότυπα όπως το ISO 9001, το ISO 10002, το ISO 14001 και το ISO 27001.

   Οι Πιστοποιήσεις του Ομίλου PEOPLECERT αναγνωρίζονται από την Ακαδημαϊκή Κοινότητα, Επιχειρήσεις και Οργανισμούς του δημοσίου σε όλο τον κόσμο. Δεκάδες Πανεπιστήμια στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο αναγνωρίζουν την αξία της πιστοποίησης, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν το Oxford, Cambridge, London School of Economics, Warwick, Manchester, Aston, Reading, Leicester, City, Bath, Cardiff, Loughborough, Lancaster, Nottingham, Exeter, Glasgow, Southampton, Strathclyde, York, Durham, Newcastle, Edinburgh και άλλα. Περισσότερες από 300 επιχειρήσεις στην Ελλάδα αναγνωρίζουν την αξία της Πιστοποίησης ECDL και έχουν δημοσιεύσει πάνω από 1.000 αγγελίες. Το ECDL έχει αναγνωριστεί από το Ελληνικό Δημόσιο και το ΑΣΕΠ ως έγκυρο πιστοποιητικό βασικών δεξιοτήτων Η/Υ και τα Προγράμματα Αγγλικής Γλώσσας City & Guilds αναγνωρίζονται επίσης από το ΑΣΕΠ.

   O Όμιλος PEOPLECERT υποστηρίζει διοργανώσεις που στοχεύουν στην ανάπτυξη του πνεύματος, των δεξιοτήτων και της ευγενούς άμιλλας, όπως το N'Joy UNI-League. Στο πλαίσιο αυτό προσφέρει στους νικητές της κάθε πόλης 50% έκπτωση στις εξετάσεις Αγγλικών City & Guilds και μία κάρτα υποψηφίου ΕCDL Expert, ενώ στους πρωταθλητές Ελλάδος και στις τρεις κατηγορίες προσφέρει εντελώς δωρεάν εξετάσεις Αγγλικών City & Guilds και μια πλήρη πιστοποίηση ECDL Expert.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
PEOPLECERT GROUP
Personal Certification Body
Κοραή 3, 105 64 Αθήνα
Τηλ
: 210 3729100
Fax: 210 3729101, e-mail: info@peoplecert.org
www.ecdl.gr , www.cityandguilds.gr

Αθήνα Θεσσαλονίκη
Sport FM Action24 stoplekto Chill Out Atlantis Fm
Ρέθυμνο Ηράκλειο
NeaTVKritis Rethymno Sports ATHLETIC RADIO Εθνική Φωνή 1045 RADIO
Χανιά Πάτρα
starsports stargrey starsports
Sport24 104.1 Galaxy Galaxy
Ιωάννινα Αγρίνιο
Galaxy Galaxy Galaxy Galaxy
Βόλος Λάρισα

Κέρκυρα Σπάρτη
facebook website designed by Lighthouse