Επικοινωνία    Χορηγοί    Εγκαταστάσεις    Ιστορία Θεσμού    Home
Home
Νέα
Cyprus News
Ανακοινώσεις
Αποτελέσματα - Στατιστικά
Αίτηση συμμετοχής
Όροι συμμετοχής
Unileague Benefits Club
i-tech4u
Πρόγραμμα αγώνων
Video & Photo Museum
www.ekdromi.gr
ECDL, City&Guilds
Unileague Sports Shop
Δωροθέτες
BCA championship
UNI-Tennis
UNI-Basket
Libero S&T
Επικοινωνία


anek


 
 

 
Γουγουλάκης Βασίλης

 

1.Η περσινή χρονιά αποτελούσε την δεύτερη συνεχή σας συμμετοχή στο Unileague και αισίως φέτος πάμε για τρίτη. Τι ακριβώς είναι αυτό που σας ωθεί στο να λαμβάνετε μέρος σε αυτό το Πρωτάθλημα?

 Γεια σας από μένα! Ναι πέρσι ήταν η 2η συνεχόμενη χρονιά μόνο που από την ομάδα που συμμετείχε στο unileague 7, ελάχιστα άτομα μείνανε και μπορώ να πω ότι μετά από την 1η φάση έμεινε μόνο ένας. Σαν ομάδα πηγαίνουμε για να διασκεδάζουμε σαν παρέα και έχουμε σαν στόχο να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Σε προσωπικό επίπεδο μου αρέσει γενικά το άθλημα επίσης να γνωρίζω κόσμο, να είμαι με τους φίλους μου πιο συχνά, να προσπαθώ πάντα να βελτιώνω την ομάδα μου και μένα και να διεκδικώ τρόπαια. Φυσικά πιστεύω ότι όλους μας μας προσελκύει και η διοργάνωση που έχει καλή οργάνωση(φύλλα αγώνα-εμφανίσεις-τρόπαια-καλό site και τα μέλη της διοργάνωσης είναι δίπλα στις ομάδες όταν αυτές το έχουν ανάγκη).

 2.Έχεις βάλει συγκεκριμένους στόχους για φέτος? Η πορεία των ομάδων σου πέρσι ήταν ανοδική σε σχέση με το Unileague 7 και ιδιαίτερα ικανοποιητική. Ως προπονητής ,θα αλλάξεις κάτι στο οργανωτικό κομμάτι ή στο σκέλος ψυχολογία;

Ναι!! Κάθε χρόνο υπάρχουν κάποιοι στόχοι ανάλογα με το δυναμικό της ομάδας. Πέρσι πίστευα ότι μπορούσαμε να πάμε στον τελικό της Αθήνας (αποκλειστήκαμε στη φάση των 16 του πρωταθλήματος από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ένωση ΤΕΦΑΑ με σκορ 3-4), αυτό  ισχύει για τους Galaxy, γιατί τα Looney δεν ήταν τόσο δυνατή ομάδα και είχε σαν στόχο μία καλή πορεία. Φέτος πιστεύω ότι Galaxy και Ramrod μπορούν να είναι μια εκ των δύο φιναλίστ στην Αθήνα. Για τα  Looney  θα δούμε στην πορεία γιατί ακόμα γίνετε δουλειά για να γίνει ισχυρή ομάδα(παρόλο που έχει διατηρηθεί ο περσινός κορμός). Στο θέμα της ψυχολογίας δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα και αλλαγές. Στο οργανωτικό κομμάτι θα υπάρξουν δύο-τρεις προσθήκες στις Galaxy - Looney (το Ramrod φτιάχνεται), πιθανόν να αλλάξει η αρχική διάταξη(το σχήμα εννοώ), αλλά αυτό θα το δούμε στην πορεία.

 

 

 

 

 

 

 3.Πιστεύεις ότι υπάρχει συνταγή για την κατάκτηση αυτού του Πρωταθλήματος; Ποιοι είναι κατά τη γνώμη σου οι λόγοι που τα τελευταία χρόνια οι ομάδες της Αθήνας παρά τη δυναμική τους και τον μεγάλο αριθμό τους σε σχέση με τις υπόλοιπες πόλεις μένουν έξω από τον Πανελλήνιο Τελικό?

 

 

 Για να κατακτηθεί το πρωτάθλημα, τουλάχιστον από προσωπική άποψη πιστεύω ότι ναι, υπάρχουν κριτήρια, δηλαδή καλό κλίμα στην ομάδα, ομαδικό παιχνίδι, καλοί παίχτες, καλός τερματοφύλακας και φυσικά να μην υπάρχουν απουσίες. Όσο για τους λόγους που οι ομάδες της Αθήνας μένουν εκτός τελικών πιστεύω ότι σημαντικό ρόλο παίζει να έχει μια ομάδα πολλές καλές λύσεις στον πάγκο και φυσικά να μην έχει προβλήματα τραυματισμών.  Από τις δύο χρονιές που παίρνω μέρος βλέπω πάντα οι δύο πρώτοι να αποτελούνται από 7 - 10 πολύ καλούς παίχτες. Και ένας λόγος ακόμα που πιστεύω ότι δεν βρίσκονται οι αθηναϊκές ομάδες στον τελικό του Πανελληνίου είναι ότι οι ομάδες εκτός Αθηνών έχουν πιο καλή συνοχή από τις ομάδες της Αθήνας.

 

4.Πέρσι προπονούσες 2 ομάδες, Galaxy και Looney Tunes και για φέτος «φημολογείται» πως θα κοουτσάρεις και τρίτη. Ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις και ποιες είναι οι σκέψεις σου για το ποιά θα είναι τα χαρακτηριστικά της κάθε ομάδας;

 Αρχικά για το θέμα της τρίτης ομάδας θα επιβεβαιώσω και εγώ τη φημολογία. Δυσκολίες δεν θα έλεγα ότι έχουμε, μόνο τις απουσίες της τελευταίας στιγμής.  Όσον αφορά στις σκέψεις τώρα εντάξει, αρχικά είναι κάτι πολύ ευχάριστο για μένα το να μπορώ να έχω τρεις αγώνες τη βδομάδα και να βρίσκομαι πιο συχνά κοντά με άτομα που έχουμε μια δυνατή φιλία! Όσο για τα χαρακτηριστικά της ομάδας το τι υπάρχει θα μπορώ να το πω μετά από μερικές αγωνιστικές αφού όπως προανέφερα θα υπάρξουν αλλαγές στις δύο ομάδες και η τρίτη είναι καινούρια(και εκτός αυτού ακόμα δένουν οι ομάδες) . Πάντως στόχος μου είναι να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία, παραγωγική επίθεση και φυσικά να υπάρχει ομαδικότητα και καλές σχέσεις μεταξύ των παιχτών.

 

 

 

 

 

 

 

 

« Πίσω
Αθήνα Θεσσαλονίκη
Sport FM Action24 stoplekto Chill Out Atlantis Fm
Ρέθυμνο Ηράκλειο
NeaTVKritis Rethymno Sports ATHLETIC RADIO Εθνική Φωνή 1045 RADIO
Χανιά Πάτρα
starsports stargrey starsports
Sport24 104.1 Galaxy Galaxy
Ιωάννινα Αγρίνιο
Galaxy Galaxy Galaxy Galaxy
Βόλος Λάρισα

Κέρκυρα Σπάρτη
facebook website designed by Lighthouse