Επικοινωνία    Χορηγοί    Εγκαταστάσεις    Ιστορία Θεσμού    Home
Home
Νέα
Cyprus News
Ανακοινώσεις
Αποτελέσματα - Στατιστικά
Αίτηση συμμετοχής
Όροι συμμετοχής
Unileague Benefits Club
i-tech4u
Πρόγραμμα αγώνων
Video & Photo Museum
www.ekdromi.gr
ECDL, City&Guilds
Unileague Sports Shop
Δωροθέτες
BCA championship
UNI-Tennis
UNI-Basket
Libero S&T
Επικοινωνία


anek


 
 

 
BCA championship

   Οι εγγραφές ξεκίνησαν για 8η συνεχόμενη σεζόν! Μην χάνεις άλλο χρόνο... Η πρόκληση είναι μπροστά και το μόνο που μένει είναι να δηλώσεις την ομάδα σου και να διεκδικήσεις το τρόπαιο του εσωτερικού τουρνουά του BCA και παράλληλα το μεγάλο τρόπαιο του N'JOY UNI-League στην Αθήνα και έπειτα στην Ελλάδα και γιατί όχι... στην ΕΥΡΩΠΗ στο ερχόμενο miniEURO!!!

Πληροφορίες και δηλώσεις στο 8o BCA Championship στο 6944808227 μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

_________________________________________

Λίγα λόγια για τον Τελικό του 2012... :

Atleticocas …kings!

   To BCA Championship για μία ακόμα χρόνια έμεινε ψηλά στις επιλογές των φοιτητών του BCA. Ο θεσμός ήδη έχει ολοκληρώσει 7 χρόνια παρουσίας και πλέον από το Σεπτέμβριο κιόλας αποτελεί θέμα συζήτησης μέσα στο BCA ανάμεσα στους φοιτητές, ο καταρτισμός των ρόστερ των ομάδων και ποιος τελικά θα καταφέρει να κατακτήσει την κορυφή! Για τη σεζόν που μόλις τελείωσε, δύο ομάδες πραγματικά είχαν το κάτι παραπάνω και δικαιότατα βρέθηκαν στον τελικό. Πρόκειται για τους πανίσχυρους Athleticocas και για την επίσης πολύ δυνατή Meanteam η οποία είχε την τύχη τη φετινή σεζόν να έχει στο ρόστερ της έναν καταπληκτικό παίχτη, MVP του Πρωταθλήματος τον Χ. Χαστασέρη. Παρά την εξαιρετική παρουσία του τελευταίου και τα 4 γκολ που μάλιστα σημείωσε στον τελικό, η Athleticocas ήταν αυτή που χαμογέλασε. Η τελευταία έδειξε μεγάλη ομαδικότητα, υπομονή και πίστη στο στόχο και το πιο σημαντικό, έδειξε ότι διαθέτει πλουραλισμό σε όλες τις γραμμές. Το τελικό σκορ 6-4 με τον Δ. Αμερόγκεν να ξεχωρίζει και να ψηφίζεται MVP του Τελικού. Πολύ καλός και ο Γ.  Μαρκόπουλος που σημείωσε χάτ – τρικ.

   Μετά τη λήξη του Τελικού ακολούθησαν ατελείωτα πανηγύρια από τους νικητές ενώ οι φίλοι και οπαδοί τους ...εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να τους χαρίσουν τα απαραίτητα συγχαρητήρια και αγκαλιές!  Τις απονομές πραγματοποίησε ο Σ.Σιπετζής, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής και η Α. Λιάκου εκπροσωπώντας την διοίκηση του BCA.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

_________________________________

To ΒCA Championship 7 αποτελεί το 7ο εσωτερικό κολλεγιακό πρωτάθλημα του BCA και διανύει ήδη την 7η σεζόν της διεξαγωγής του. Την τρέχουσα περίοδο 2011 - 2012 το εσωτερικό κολλεγιακό πρωτάθλημα του BCA μετράει τις παρακάτω ομάδες...

B.C.A. 1 (ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ)
B.C.A. 2 (ΑΝΤΙΑΤΗLETIΚΟ)
B.C.A. 3 (MEAN TEAM)
B.C.A. 4 (EAGLES)
Β.C.A. 5 (ΑΝΑΚΟΝΤΑ)
Β.C.A. 6 (ATHLETICOCAS)
B.C.A. 7 (STRIPBOYS)
B.C.A. 8 (ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ VOL 2)


Αθήνα Θεσσαλονίκη
Sport FM Action24 stoplekto Chill Out Atlantis Fm
Ρέθυμνο Ηράκλειο
NeaTVKritis Rethymno Sports ATHLETIC RADIO Εθνική Φωνή 1045 RADIO
Χανιά Πάτρα
starsports stargrey starsports
Sport24 104.1 Galaxy Galaxy
Ιωάννινα Αγρίνιο
Galaxy Galaxy Galaxy Galaxy
Βόλος Λάρισα

Κέρκυρα Σπάρτη
facebook website designed by Lighthouse